Γενικά

Οδικά έργα σε δρόμους της Λάρνακας

Εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εξόδου από Λεμεσό προς Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 2021 και για περίοδο δύο (2) μηνών περίπου, στον Κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), θα εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εξόδου από Λεμεσό προς Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας πριν την έξοδο Κόρνου προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή για περίπου 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Εργασίες τοποθέτησης αγωγού στον δρόμο Κελιά – Τρούλοι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/10/2021 – 26/11/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, στο δρόμο Κελιά – Τρούλοι, θα γίνονται εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (100μ. κάθε φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από την Κοινότητα Τρούλων μέχρι τα Κελιά με συνολικό μήκος 1,3χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

 

 Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Αραδίππου λόγω κοινωνικής εκδήλωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 17/10/2021 και τη Δευτέρα 18/10/2021, μεταξύ των ωρών 16:00 – 24:00, εντός του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

 

 

Εργασίες ποτίσματος φυτών κεντρικής νησίδας σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/10/2021 – 27/10/2021, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος φυτών στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών, ως εξής:

18/10/2021 – 22/10/2021, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι τον κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο προς Νήσου.

25/10/2021 – 27/10/2021, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι την έξοδο προς Κοφίνου.

Και στις δύο περιπτώσεις θα κλείνει η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 1,5χλμ. – 2χλμ περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »