Αναπτυξιακά Έργα

Ο Βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης, τοποθετείται για το θέμα του Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας

Ο Χρίστος Ορφανίδης, Βουλευτής Λάρνακας, με αφορμή το πρόσφατο θέμα που προέκυψε για το μεγαλόπνοο έργο της εναίας ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, εξέδωσε επιστολή, με την οποία αναφέρει:

Παρακολουθώ με ανησυχία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας της πόλης μας και δεν διανοούμαι την οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση και αυτή να προέρχεται από εμάς τους Λαρνακείς.

Γι΄ αυτό κάνω έκκληση σε όλους όπως με σύνεση αντιμετωπίσουμε τα νέα θετικά βήματα που έχουν προκύψει και η επιτυχία αυτή δεν ανήκει σε κανένα προσωπικά και οι διθύραμβοι δεν εξυπηρετούν σε τίποτα εκτός από σκοπιμότητες.

Όλοι μαζί με τις ανησυχίες μας αλλά με πίστη στο τελικόν στόχο μας το πετύχαμε και δεν είναι επιτυχία του ¨ενός¨ και μόνο ατόμου και του ¨ενός¨ και μόνο κόμματος. Συλλογικά πετύχαμε τον στόχο μας και τυχόν προσκόμματα δεν θα είναι ωφέλιμα για την ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου αυτού επιτεύγματος, που με τόσο κόπο το πετύχαμε και ας αφουγκραστούμε τις ανησυχίες των Λαρνακέων, για να δούμε την πόλη μας, με προοπτική και μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας», καταλήγει ο Βουλευτής Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »