Έχουμε θέμα

O βάλτος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Ντροπή σας κύριοι

Το διαχρονικό πρόβλημα στο χώρο στάθμευσης των Κοινωνικών Ασφαλίσεων συνεχίζει να μην έχει τελειωμό. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και με τις πρώτες βροχές ο χώρος μετατρέπεται σε μια μεγάλη λίμνη όπου για να παρκάρει κάποιος πρέπει να πρώτα να προετοιμαστεί κατάλληλα.  Είναι αδιανόητο εν έτη 2019 να βλέπουμε εικόνες σαν και αυτές και μάλιστα να μην γίνεται απολύτως τίποτα από τους αρμόδιους φορείς.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Για το θέμα ανέβασε σχετική ανάρτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς o οποίος ξεσπαθώνει κατά των κρατικών υπηρεσιών και την απραξία τους στο συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα ο κ. Κουκουμάς αναφέρει:

Χώρος Στάθμευσης Κοινωνικών Ασφαλίσεων.  χώρος αυτός παρ’όλες τις προσπάθειες του Δήμου, τις πιέσεις και τις κατά καιρούς δεσμεύσεις για βελτίωση και εξωραϊσμό του χώρου από την Αρχή Λιμένων στην οποία ανήκει ο χώρος δεικνύει αυτή την εικόνα. Δυστυχώς οι κρατικές υπηρεσίες και η Αρχή Λιμένων οι οποίες για χρόνια κερδίζουν από την Λάρνακα δεν κάνουν τα αυτονόητα και όσα έχουν κατά καιρούς δεσμευτεί. Ακόμα και φέτος που η απουσία χωρών στάθμευσης έχει γίνει υπαρκτό αστικό πρόβλημα στην πόλη.

Σχετικά νέα

X
Translate »