ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Θεολόγος Μανώλη στον Star 93.7 – Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Λάρνακας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία

Τη θέση ότι με τη συνεργασία που υπάρχει σήμερα ανάμεσα στις ομάδες του δημοτικού συμβουλίου Λάρνακας, έφερε αποτέλεσμα προς το συμφέρον της πόλης, εξέφρασε ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του κόμματος, Θεολόγος Μανώλη.

«Από τη στιγμή που ανέλαβα τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα του ΔΗΣΥ, προτίμησα τη συνεργασία παρά ένα πανηγύρι αντιπολιτευτικό προς το πρόσωπο του Δημάρχου»
Ο κύριος Μανώλη ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του star 93.7 με τη δημοσιογράφο Έλενα Γεωργίου, ανέφερε ότι τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα στη Λάρνακα, πήραν σάρκα και οστά λόγω της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών ομάδων.

Η Λάρνακα έπαψε να είναι ο ‘φτωχός συγγενής’

Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη μας έδωσε περισσότερα από αυτά που ζητούσαμε. Έφερε το παράδειγμα της ασφαλτόστρωσης των δρόμων μετά την κατασκευή του αποχετευτικό. Ο κύριος Μανώλη ανέφερε ότι ενώ στα ταμεία του Δήμου Λάρνακας υπήρχαν 500 χιλιάδες ευρώ μόνο, καταφέραμε να πάρουμε από τα κρατικά ταμεία, εκτός προϋπολογισμού, το ποσό των 2 ½ εκ. ευρώ.

Έκανε λόγο για την μεγάλη επένδυση στο λιμάνι και τη Μαρίνα Λάρνακας, την οποία χαρακτήρισε ως μια τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης και διερωτήθηκε εάν έγινε κάποιο πολεοδομικό έργο κατά τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2024, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ δεν το απέκλεισε. Αυτό θα το δούμε είπε, όταν θα έλθει η στιγμή.

Σχετικά νέα

X
Translate »