Αθλητικά Νέα

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων στην Αραδίππου

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στον φιλικό αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ανάμεσα στις ομάδες του Ερμή και της Ομόνοιας Αραδίππου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου με διοργανωτή την Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα καθαρά έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» του οποίου προΐσταται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πανίκος Ξιούρουππας.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συγχάρηκε τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας Νικόλα Κάρουλλα για τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα, καθώς και τις τοπικές ομάδες της Αραδίππου που συμμετείχαν στο παιγνίδι.

Σε δήλωση του ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι σε τέτοιες εκδηλώσεις, ο αθλητισμός δείχνει το πραγματικό ανθρώπινο του πρόσωπο. Ο ΚΟΑ στηρίζει τις προσπάθειες των Φορέων που διοργανώνουν αυτές τις εκδηλώσεις, ενώ όσον αφορά τις ομάδες της Αραδίππου, Ερμή και Ομόνοια, ανέφερε ότι από τη θέση του Προέδρου του ΚΟΑ, θα στηρίξει κάθε προσπάθεια τους, για μια ενοποιημένη ομάδα στον Δήμο Αραδίππου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σε φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων στην Αραδίππου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

 

Σχετικά νέα

X
Translate »