Αθλητικά Νέα

Ο Πουλλαΐδης αποφασίζει για εκτελεστικό διευθυντή-Προ των πυλών ο Κετσπάγια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ανόρθωση, με τα δεδομένα πλέον σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά την μετά-Παντελή εποχή. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης ανέλαβε πρωτοβουλίες ώστε να βρεθεί λύσει τόσο στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και στο ζήτημα της επόμενης ημέρας στην ομάδα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Συγκεκριμένα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όπως φαίνεται ο κ. Πουλλαΐδης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια στην οποία οι δυο πλευρές ήρθαν σε καταρχήν προφορική συμφωνία ώστε ο Γεωργιανός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά το πέρας της τρέχουσας περιόδου.

Όσον αφορά το διοικητικό σκέλος ο ισχυρός άντρας της «Κυρίας» προσανατολίζεται στην πρόσληψη εκτελεστικού διευθυντή ο οποίος θα τρέξει τις ανοιχτές υποθέσεις της ομάδας. Σχετικά με τα ονόματα που είναι υποψήφια γι’ αυτό το πόστο είναι αρκετά με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως και να έχει είναι δεδομένο πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού η νέα αγωνιστική περίοδος θα πρέπει να βρει την ομάδα της Αμμοχώστου έτοιμη για μια νέα αρχή που σίγουρα θα είναι αρκετά δύσκολη όσον αφορά τουλάχιστον τα οικονομικά δεδομένα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »