Γενικά

Ο Όμιλος Rotaract Larnaca Kition διοργανώνει Τουρνουά Futsal: “Kick Polio OUT”

Ο Όμιλος Rotaract Larnaca Kition διοργανώνει για πρώτη φορά τουρνουά Futsal 5 x 5 στα γήπεδα KAMARES FUTSAL, στην Λάρνακα την Κυριακή 27/10/2019. Το Τουρνουά “KICK POLIO OUT” διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πολιομυελίτιδας η οποία γιορτάζεται στις 24 Οκτωβρίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Όροι συμμετοχής
– Κόστος συμμετοχής ανά ομάδα €50 (ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχών ανά ομάδα)
– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας 16+
– Δήλωση συμμετοχών μέχρι το Σάββατο 26/10/2019

Κανονισμοί και δομή
– Φάση ομίλων και ακολούθως knock-out αγώνες
– Εφαρμογή κανονισμών Φουτσαλ υπό την επιτήρηση διαιτητή (οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για τους κανόνες πριν την έναρξη κάθε αγώνα)

Για εγγραφή στο τουρνουά μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 96312938, 99929991

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δωρηθούν στο πρόγραμμα του ROTARY FOUNDATION “END POLIO NOW” για την στήριξη των προσπαθειών για την ολοκληρωτική εξάλειψη της Πολιομυελίτιδας.

Η Πολιομυελίτιδα αποτελεί μια από της πλέον μολυσματικές ασθένειες, η οποία πλήττει το νευρικό σύστημα και οδηγεί στην παράλυση ακόμη και στον θάνατο. Πιο ευάλωτα είναι τα παιδία κάτω των 5 ετών, αν και από την ασθένεια μπορει να μολυνθούν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Παρόλο που δεν υπάρχει θεραπεία, η Πολιομυελίτιδα μπορεί να εξαλειφθεί με μαζικό εμβολιασμό. Μεχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί 9 δισεκατομμύρια δολάρια και έχουν εμβολιαστεί πέραν των 2,5 δισεκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Σαν αποτέλεσμα, τα ετήσια περιστατικά παράλυσης έχουν μειωθεί από 350,000 το 1985 σε 250 το 2013, μια μείωση της τάξης του 99%. Η Πολιομυελίτιδα παραμένει ενδημική σε τρείς χώρες την Νιγηρία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Σχετικά νέα

X
Translate »