Αθλητικά Νέα

Ο νέος πρόεδρος στην Ανόρθωση (ανακοίνωση)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε σήμερα (09/05) ότι ο Ευγένιος Χαμπουλλάς αναλαμβάνει επίσημα τη θέση του προέδρου της εταιρείας στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Αναλυτικά:

Η εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Δημόσια Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ευγένιος Χαμπουλλάς μετά από χθεσινοβραδυνή του συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας κ. Χρήστο Πουλλαΐδη αλλά και τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Χρίστο Χατζηστεφάνου, αποδέχτηκε την πρόταση εκ μέρους του κ. Πουλλαΐδη για να αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Εταιρείας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πιστεύουμε ότι η πολυετής πείρα και οι γνώσεις του κ. Χαμπουλλά, που ως γνωστόν υπηρέτησε επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις το Σωματείο μας, αρχής γενομένης υπό τη Διοίκηση του επίτιμου Προέδρου κ. Κίκη Κωνσταντίνου, του αείμνηστου Κυριάκου Θεοχάρους, του Ανδρέα Παντελή, του Κρις Γεωργιάδη, του Αντώνη Δημητρίου και του Σάββα Κάκου, θα αποτελέσουν καταλύτη στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία της Ανόρθωσης της νέας εποχής.

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο κ. Χαμπουλλάς ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της Εταιρείας κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι συμμερίζεται και υιοθετεί πλήρως τις απόψεις του κ. Πουλλαΐδη αναφορικά με τις δράσεις που θα πρέπει να αναληφθούν ούτως ώστε η Ανόρθωσις να ξαναμπεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής επειδή η ανάληψη της προεδρίας της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης συμπίπτει και με την επιστροφή μιας μεγάλης μορφής της ομάδας μας, του Τιμούρ Κετσπάγια, μαζί με τον οποίο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την ηγεσία του Σωματείου μας αλλά και πολύ περισσότερο τον υπέροχο γαλανόλευκο κόσμο μας, θα συμπορευτούμε όλοι για το μεγαλείο της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου.

Σχετικά νέα

X
Translate »