Αθλητικά Νέα

O Κωνσταντίνος , ο Αλέξανδρος και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αγ. Σπυρίδωνα είναι οι μεγάλοι νικητές.

Πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας και όχι μόνο έλαβαν μέρος στον χθεσινό 2ο Radisson Blu Larnaka International Marathon και πρόσφεραν στην πόλη μας μια πολύ όμορφη ημέρα. Απ΄ το πρωί έβλεπες χαρούμενα πρόσωπα είτε συμμετείχαν σε αγώνα είτε όχι.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

 

Παρά το μεγάλο αριθμό των συμμετοχών, τα ρεκόρ που έχουν σημειωθεί αυτό που σίγουρα ξεχώρισε στη χθεσινή ημέρα ήταν η συμμετοχή του Κωνσταντίνου, του Αλέξανδρου και των μαθητών του ειδικού σχολείου Αγ. Σπυρίδωνα στον Μαραθώνιο.

 

 

Όση επιτυχία και να είχε η εκδήλωση το να βλέπεις τον συμπολίτη μας Ανδρέα Παττίχη να τερματίζει με τον αγαπητό Κων/νο σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι είναι όντως μια εικόνα η οποία επισκιάζει τα πάντα.

 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΑΖΩ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ.

Posted by Antreas Pattihis on Sunday, November 18, 2018

 

Συγκινητική ήταν και η συμμετοχή των μαθητών του ειδικού σχολείου Αγ. Σπυρίδωνας στην παιδική διαδρομή 1km όπου και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι μαθητές του σχολείου έτρεξαν στο δρόμο των 5km.

 

 

 

Tην προσπάθεια των παιδιών συνεχάρη με σχετική ανάρτηση στο facebook η Δήμος Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »