Όμορφα της Πόλης

O Κλείτος, η Κάλια και ο Αλέξανδρος συγκίνησαν τον Μαραθώνιο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαράντα δύο χιλιόμετρα κάλυψαν με τα αναπηρικά τους αμαξίδια μέλη της οργάνωσης “Ηλιαχτίδα Ζωής”, στο πλαίσιο του ετήσιου “Athens Marathon, The Authentic” που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της ελλαδικής πρωτεύουσας με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και εθελοντών, από όλο τον κόσμο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τα παιδιά της “Ηλιαχτίδας Ζωής” σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης σε συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους με τη δύναμη, τη θέληση και τη χαρά τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, ενώ απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τους θεατές και τους διοργανωτές.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής αναφέρει΅:

Σήμερα η συγκίνηση και η χαρά που μας έδωσε η αποστολή του Συνδέσμου «Ηλιαχτίδα Ζωής» στον Μαραθώνιο Αθήνας δεν περιγράφεται. Τα παιδιά μας, ο Κλείτος, η Κάλια και ο Αλέξανδρος, με την βοήθεια στελεχών των Καταδρομών και των εφέδρων Βατραχανθρώπων έδωσαν το δικό τους μήνυμα και συγκίνησαν όλο τον κόσμο. Έτρεξαν 42 χιλιόμετρα και απόδειξαν πως «ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ». Η συμμετοχή μας στον Μαραθώνιο ήταν αναμφίβολα μια εξαιρετική εμπειρία! «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και το αποδείξαμε!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »