Γενικά

Ο Δήμος Λύσης τίμησε τους αρίστους απόφοιτους μαθητές της σχολικής χρονιάς 2017-2018

Τους αριστεύσαντες Λυσιώτες απόφοιτους μαθητές της σχολικής χρονιάς 2017-2018, τίμησε η Σχολική Εφορία Λύσης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λύσης σημειώνεται ότι «σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Εφορίας Ανδρέας Λυσάνδρου αναφέρθηκε  στην  επίδοση των αρίστων μαθητών  και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται για τον εντοπισμό τους, αφού φοιτούν σε όλα σχεδόν τα εκπαιδευτήρια της ελεύθερης  Κύπρου. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοήθησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό των μαθητών προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση».

Ο Δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Καουρής «συνεχάρη  τόσο τους αριστεύσαντες, που με την επίδοση τους τίμησαν τους εαυτούς τους και τη Λύση, όσο και τη Σχολική Εφορεία που διοργάνωσε την εκδήλωση. Ο κ. Καουρής εκ μέρους του Δήμου υποσχέθηκε κάθε βοήθεια προς την Σχολική Εφορεία».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης Λάρνακας – Αμμοχώστου, Μιχάλης  Λοϊζίδης «ο οποίος συνεχάρη τους αριστεύσαντες και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία  στα μελλοντικά τους σχέδια».

Ο Χωρεπίσκοπος Μεσαορίας  Γρηγόριος στο δικό του χαιρετισμό «μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες της εκκλησίας και ευχήθηκε στους αριστεύσαντες ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό μέλλον».

Η Σχολική Εφορία και ο Δήμος Λύσης απένειμαν στη συνέχεια «τιμητική διάκριση στο  διακεκριμένο εκπαιδευτικό Δρα Παναγιώτη Περσιάνη, για την πολλαπλή προσφορά του στην παιδεία του τόπου. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Σταυρούλα Κοντοβούρκη αναφέρθηκε στη ζωή, τις σπουδές και την προσφορά του διακεκριμένου εκπαιδευτικού».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι άριστοι απόφοιτοι μαθητές Λύσης της σχολικής χρονιάς 2017-2018.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »