ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δήμαρχος Λάρνακας συναντήθηκε με κατοίκους του Συνοικισμού Καμάρων στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Γενικού Διευθυντή του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) και Υπηρεσιακών Λειτουργών του Δήμου Λάρνακας με κατοίκους του Συνοικισμού Καμάρων και περιμετρικά αυτό.

Η συνάντηση έγινε στο Οίκημα του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των κάτοικων για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων.

Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι το ΣΑΛ, στην προσπάθεια του να επισπεύσει τις διαδικασίες υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή των Καμάρων, συμμετείχε στην Καθοδηγητική Επιτροπή για ετοιμασία των εγγράφων για προκήρυξη διαγωνισμού, τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Το Έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Κράτος, ενώ έχει συμφωνηθεί ότι το ΣΑΛ θα αναλάβει την προκήρυξη του διαγωνισμού και την επίβλεψη των Έργων, διαδικασίες οι οποίες έχουν ήδη τροχοδρομηθεί.

Εντός του τρέχοντος έτους αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 αναμένεται η έναρξη των εργασιών οι οποίες θα έχουν διάρκεια 18 μήνες.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά από τους κάτοικους διάφορα προβλήματα που αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων και άλλα συναφή.

Όλα τα προβλήματα και εισηγήσεις καταγράφηκαν και ο Δήμος Λαρνακας θα προβεί σε όλες στις δέουσες ενέργειες για επίλυση τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »