ΠΡΟΣΩΠΑ

O Αντώνης Λατούρος, εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Λατομική Βιομηχανία

ΟΚύπριος Πρόεδρος του Aggregates Europe – UEPG (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Λατομείων) Αντώνης Λατούρος, εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Λατομική Βιομηχανία στο 8th China International Aggregates Conference.

Στις 5-7 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Λατούρος, Πρόεδρος του Aggregates Europe – UEPG συμμετείχε ενεργά στο 8th China International Aggregates Conference, το οποίο διοργανώθηκε από τον China Aggregates Association στη Σαγκάη, Κίνα. Η συμμετοχή του αυτή σηματοδοτεί μια στιγμή κορύφωσης για την Ευρωπαϊκή Λατομική Βιομηχανία, καθώς ένας Κύπριος εκπροσώπησε την Ευρώπη σε αυτό το διεθνές γεγονός.

Στο πλαίσιο της διάσκεψης, ο Αντώνης Λατούρος επικεντρώθηκε στη σημαντικότητα της λατομικής βιομηχανίας για την ανθρωπότητα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεισφορά της στην οικοδόμηση μιας πιο αειφόρου κοινωνίας. Μέσα από την εκπροσώπηση της Ευρώπης, επισήμανε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων στον τομέα αυτό.

Η συμμετοχή του Αντώνη Λατούρου στο συνέδριο αποτελεί μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο και την Ευρώπη, καθώς τονίζει τον κεντρικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Ευρώπη στην παγκόσμια σκηνή της λατομικής βιομηχανίας. Επιπλέον, αναδεικνύει τη δυναμική της Κύπρου ως μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας και την συμβολή της σε σημαντικά διεθνή γεγονότα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »