ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο άγγελος που δεν μιλάει αλλά τραγουδάει αποφοίτησε από το Ειδ.Σχολείο(ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: sigmalive.com

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η Νεφέλη Αντωνίου, ο άγγελος που δεν μιλάει αλλά τραγουδάει, σήμερα είχε την τελετή αποφοίτησή της και φυσικά στην αποφοίτησή της δεν μπορούσε να λείψει το τραγούδι.

Το κορίτσι με τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια που μας συγκίνησε ουκ ολίγες φορές, με την υπέροχη φωνή της, στις 26 Ιουνίου έλαβε το απολυτήριό της από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Λάρνακα και λύνει τα σχολικά δεσμά.

Η Νεφέλη αφιέρωσε σε όλους το αγαπημένο της τραγούδι, τον «χαρταετό», σε στίχους Πάμπου Κουζάλή και μουσική Κώστα Κακογιάννη.

Στην σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφει «πέταξε και το Νεφελάκι από τα σχολικά δεσμά και φυσικά με τον αγαπημένο της χαρταετό, αφού τον τραγούδησε στην αποφοίτησή της και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην λιτή τελετή που έγινε για τα παιδιά που φέτος αποφοίτησαν από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Η Νεφέλη λύνει πλέον τα σχολικά δεσμά και είναι έτοιμη να ανοίξει τα μουσικά της φτερά σε δέσμευση εφόρου ζωής με τον καλλιτεχνικό της κόσμο που τόσο λατρεύει! Ας ελπίζουμε ότι θα αποδειχτεί ισάξια της αγάπης, του ταλέντου της και του πάθους της για το τραγούδι και την μουσική».

 

Πέταξε και το Νεφελάκι από τα σχολικά δεσμά και φυσικά με τον αγαπημένο της χαρταετό αφού τον τραγούδησε στην αποφοίτηση της και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην λητη τελετή που έγινε για τα παιδιά που φέτος αποφοίτησαν από το Ειδικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα. Η Νεφέλη λύνει πλέον τα σχολικά δεσμά και είναι έτοιμη να ανοίξει τα μουσικά της φτερά σε δέσμευση εφόρου ζωής με τον καλλιτεχνικό της κόσμο που τόσο λατρεύει! Ας ελπίζουμε ότι θα αποδειχτεί ισάξιος της αγάπης, του ταλέντου της και του πάθους της για το τραγούδι και τη μουσική !

Gepostet von Nefeli Antoniou / Νεφέλη Αντωνίου am Donnerstag, 9. Juli 2020

Σχετικά νέα

X
Translate »