Αθλητικά Νέα

Ο 14χρονος αθλητής από τη Λάρνακα που εντυπωσίασε τον Μιχαηλίδη: «Φαινόμενο στην ηλικία του και οφείλουμε να τον προσέξουμε»

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη:

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

«Στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου U16, με εντυπωσίασε ένα 14χρονο παιδί που έκανε εκπληκτική κούρσα στα 150μ. την Κυριακή 3/7 και φυσικά τερμάτισε πρώτος: ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ απο τη Λάρνακα που αγωνίζεται με τα χρώματα του ιστορικού ΓΣΕ. Πέτυχε χρόνο 16:58 που ήταν παγκύπριο και ατομικό ρεκόρ!

Πρέπει να πώ ότι έτρεξε και την προηγουμένη μέρα, το Σάββατο 2/7, στα 80μ. και πάλι τερμάτισε πρώτος με χρόνο 9:07, που ήταν ξανά παγκύπριο και ατομικό ρεκόρ!

Το συζητήσαμε με τον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη και ανακαλύψαμε ότι ο μικρός έτρεξε και στα 100μ στις 18/6, στους Παγκύπριους Αγώνες U18. Τερμάτισε πάλι πρώτος με χρόνο 11:01, που ήταν ατομικό ρεκόρ!

Το παιδί είναι ένα φαινόμενο στην ηλικία του και οφείλουμε να τον προσέξουμε! Ο ΚΟΑ θα μελετήσει την περίπτωση του, μαζί με άλλες φυσικά, στα πλαίσια του νέου Σχεδιασμού Προοπτικής που ανακοινώνουμε τον Σεπτέμβριο και πιστεύουμε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη των νεαρών!

Γνώρισα εκεί τους περήφανους γονείς του, τον Μιχάλη και την Μαρία, οι οποίοι τον τρέχουν συνεχώς «ξοπίσω» και τον προσέχουν! Καλή συνέχεια λεβέντη μου, πρόσεχε τα βήματα σου και να ακούς τον προπονητή σου…».

Σχετικά νέα

X
Translate »