Οικονομία

Ντίνος Λευκαρίτης: Το όραμα της Πετρολίνα για το «Land of Tomorrow» και η ισχυρή ομάδα πίσω από το έργο

Πηγή: inbusiness.com.cy

«Το όραμά μας είναι αυτή η περιοχή να μεταμορφωθεί από βιομηχανική, σε έναν εντελώς καινούργιο προορισμό που θα ενισχύσει την πολύτιμη συνεισφορά της πόλης της Λάρνακας».

Με αυτά τα λόγια συνόψισε εν πολλοίς την στόχευση της Πετρολίνα μέσα από το μεγαλεπήβολο έργο «Land of Tomorrow» ο εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ντίνος Λευκαρίτης, μιλώντας κατά τη διάσκεψη για ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας με την bbf για την πρώτη φάση της ανάπτυξης.

«Ως η φυσική εξέλιξη και επέκταση της Λάρνακας, θα αποτελεί την κληρονομιά της οικογένειας Λευκαρίτη και σημαντική επιρροή για τις μελλοντικές γενιές και την περιοχή», ανέφερε ο κ. Λευκαρίτης, υποδεικνύοντας πως έχοντας μια ολιστική προσέγγιση, το project ξεδιπλώνει μια συναρπαστική και βιώσιμη εισήγηση για το μέλλον της Λάρνακας.

«Που θα είναι παράλληλα», υπέδειξε, «η φυσική προέκταση του αστικού χώρου και μια προοπτική ανάπτυξης που θα κάνει πραγματικότητα τον στόχο της πόλης για εκσυγχρονισμό και εξέλιξη».

Όπως υπογράμμισε ο Ντίνος Λευκαρίτης, προς διασφάλιση της επιτυχίας του project, η Πετρολίνα επένδυσε στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, ικανής να σχεδιάσει το master plan που θα υλοποιήσει το όραμα της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχετικά νέα

X
Translate »