Αυτοκίνητο

Nissan Micra 2017: Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των supermini

Υιοθετεί νέα τεχνολογία με πιο αποδοτικούς κινητήρες τούρμπο

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το ολότελα νέο Nissan Micra παρουσιάστηκε σε διάσκεψη Τύπου στο Showroom της Nissan στη Λευκωσία, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Από ένα συντηρητικό μικρό αυτοκίνητο πόλης το Nissan Micra μεταμορφώνεται σε ένα δυναμικό μικρό μοντέλο, με καθόλα σύγχρονη εμφάνιση και τεχνολογία αιχμής.

Η αποκάλυψη στην Κύπρο του all new Nissan MICRA, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη συνεχή εξέλιξη της NISSAN. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής της NISSAN στην Ευρώπη και  η Κύπρος είναι μέσα στις τρεις πρώτες χώρες στον κόσμο που έχει παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.

Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση, για το πως εξελίσσεται η NISSAN και τι μπορεί να προσφέρει προαιρετικά σε ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, είναι: Αυτόνομο παρκάρισμα, Περιμετρικές κάμερες, Απότομο φρενάρισμα σε κατάσταση ανάγκης, Προειδοποίηση για απότομη αλλαγή λωρίδας και Περιμετρικό ηχοσύστημα BOSE.

Υιοθετεί νέα τεχνολογία με κινητήρες τούρμπο, πιο αποδοτικούς, που συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία ενώ ενισχυμένο είναι και το πλαίσιο για καλύτερο κράτημα στο δρόμο και μεγαλύτερη ασφάλεια, πάντα σε συνεργασία με τα νέα συστήματα.

Το μοντέλο είναι αρχικά εφοδιασμένο με τρία κινητήρια σύνολα. Κάτω από το καπό συναντούμε τον μικρό τούρμπο 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 0,9 λίτρων με τους 90 ίππους και 150 Nm ροπής ενώ στη συνέχεια υπάρχει ο πετρελαιοκινητήρας στα 1,5 λίτρα (dCi) επίσης 90 ίππων και 220 Nm ροπή. Σύντομα αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα και ο βενζινοκινητήρας ενός λίτρου με 73 ίππους. Κινητήρες που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους την οικονομία και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Με τη δύναμη της αντιπροσωπείας της NISSAN στην Κύπρο όλα τα αυτοκίνητα έχουν εγγύηση για επτά χρόνια ή 150.000 Km.

Σχετικά νέα

X
Translate »