Δελτία Τύπου

Νηπιαγωγείο τα ΛΟΛΙΤΑΚΙΑ: Το πρώτο Ελληνόφωνο νηπιαγωγείο στη Λάρνακα που εισάγει στο ωρολόγιο του πρόγραμμα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα UCMAS και Manners4Minors

Το νηπιαγωγείο μας για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί ως το πρώτο ελληνόφωνο νηπιαγωγείο στη Λάρνακα που εισάγει στο ωρολόγιο του πρόγραμμα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα UCMAS και Manners4Minors. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα UCMAS και Manners4Minors είναι εγκεκριμένα απο το Υπουργείο Παιδείας με πολλαπλά οφέλη για την ανάπτυξη των παιδιών.

  • Το πρόγραμμα UCMAS είναι ένα παγκοσμίως γνωστό πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου (νοερής αριθμητικής) για μαθητές Προδημοτικής. Οι μαθητές μέσω του προγράμματος UCMAS είναι σε θέση να αναπτύξουν μια εκπληκτική ταχύτητα μαθηματικών υπολογισμών καθώς και να εκτελούν πράξεις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τα οφέλη μεταξύ άλλων είναι:

– Ενδυνάμωση μνήμης

– Ενδυνάμωση ακουστικής ικανότητας

– Αύξηση της συγκέντρωσης

– Αύξηση της αυτοπεποίθησης

– Αύξηση της ικανότητας να κάνει περισσότερα από ένα πράγματα ταυτόχρονα

 

 

Το πρόγραμμα Manners4Minors είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανάπτυξης Κοινωνικών και Συναισθηματικών Δεξιοτήτων για μαθητές Προδημοτικής. Το πρόγραμμα Manners4Minors ωθεί τα παιδιά να έρθουν αντιμέτωπα με τα συναισθήματα τους και να δεχτούν τη σημασία της σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς. Στόχος είναι τα παιδιά να εξελιχθούν σε υγιείς προσωπικότητες ώστε οι άλλοι να θέλουν να συναναστρέφονται μαζί τους.

Το παιδί μαθαίνει μεταξύ άλλων να:

– Υπερασπίζεται τον εαυτό του

– Επιλύει συγκρούσεις

– Διαχειρίζεται τον θυμό του

– Λαμβάνει σωστές αποφάσεις

– Εξωτερικεύει τα συναισθήματα του

– Ακολουθεί κανόνες

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »