Γενικά

Νέος δήμαρχος Αμμοχώστου ο Σίμος Ιωάννου με ποσοστό 48,94% (pics)

Με καταμετρημένα όλα τα ψηφοδέλτια νέος δήμαρχος Αμμοχώστου εκλέγεται ο Σίμος Ιωάννου με ποσοστό 48,94%.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στο 100% της καταμέτρησης  πρώτος με ποσοστό 48,94% είναι ο Σίμος Ιωάννου, ακολουθεί ο Νίκος Κάρουλας με 26,23%, έπεται ο  Ανδρέας Λόρδος με 16,24%, ο Λίνος Παπαγιάννης με 6,22% και τέλος ο Γεώργιος Σταυρή με 2,37%.

Ο νέος δήμαρχος Αμμοχώστου κατέφθασε πριν λίγο στην επαρχιακή διοίκηση Αμμοχώστου στη Λάρνακα με υποστηρικτές.

Σύμφωνα με τον Έφορο Αναπληρωματικής Εκλογής, Γεώργιο Χρυσαφίνη, «η διαδικασία των εκλογών εξελίχθηκε ομαλά και μέχρι τις έξι το απόγευμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 30,36% των ψηφοφόρων, δηλαδή 9.587 άτομα. Συνολικά οι εγγεγραμμένοι εκλογείς ανέρχονται στις 31.589».

Πρόσθεσε ότι μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι η προσέλευση των ψηφοφόρων ανήλθε στο 15,9% δηλαδή 5.023 άτομα και πως λειτούργησαν συνολικά 44 εκλογικά κέντρα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσαφίνη η ανακήρυξη του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δημαρχία της κατεχόμενης Αμμοχώστου υπέβαλαν υποψηφιότητα πέντε πρόσωπα, οι Λίνος Παπαγιάννης που υποστηρίζεται από το ΕΛΑΜ και τέσσερις ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι οι Ιωάννου Σίμος, Κάρουλλας Νίκος, Λόρδος Ανδρέας και Σταυρή Γεώργιος.

Σχετικά νέα

X
Translate »