ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο τετράστερο ξενοδοχείο στη Λάρνακα

Πηγή: inbusiness.com.cy

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Την ανέγερση τετραώροφου ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων δυναμικότητας 392 κλινών, στη Λάρνακα, προγραμματίζει η S & H Parayialia Estates Ltd.

Η προτεινόμενη ανάπτυξη, για την οποία κατατέθηκε Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον, αφορά την κατασκευή τετραώροφου ξενοδοχείου επί της οδού Φάρου στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μενεού.

Έργο €15 εκατ.
Το Parayialia Hotel έχει εκτιμώμενο κόστος €15 εκατ. και οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Οκτώβριο του 2022 και να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2024.

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική μελέτη, η οποία κατατέθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος, η περιοχή της ανάπτυξης καλύπτει το εμβαδό των 29.000 τ.μ.

Το υπό ανάπτυξη έργο στα βορειοδυτικά εφάπτεται επί της οδού Φάρου, η οποία την χωρίζει από την αλυκή της Λάρνακας. Στα βόρεια, εφάπτεται με οικισμό (και τα διαμερίσματα της ΑΗΚ.

Νότια η προτεινομένη ανάπτυξη εφάπτεται με το Yialos Village της Cybarco, ενώ το ανατολικό μέρος της είναι παραθαλάσσιο.

 

 

Τι θα περιλαμβάνει
Η ξενοδοχειακή μονάδα θα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και γραφεία, κύριους και βοηθητικούς χώρους εστίασης, κουζίνες, μπαρ, χώρους υγιεινής και ευημερίας, χώρους για υπηρεσίες περιποίησης, γυμναστήριο, πλυντήριο και λινοθήκη, αποθηκευτικούς χώρους, ορόφους με δωμάτια, κήπους, χώρους στάθμευσης και χώρους πισίνας.

Το συνολικό εμβαδόν της μονάδας θα είναι 9.505,07 τ.μ., ενώ για τις καλυμμένες βεράντες θα είναι 2.338,93 τ.μ.

 

parayialia3

 

parayialia4

 

parayialia2

 

Σχετικά νέα

X
Translate »