Δελτία Τύπου

Νέα σειρά μαθημάτων του RIGHT ATTC σε συνεργασία με το TIME Private Institute

Ξεκινούν το Μάϊο για όλα τα Τουριστικά επαγγέλματα. Μέσα σε 3 μήνες οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν διπλώματα από διεθνείς Οργανισμούς και διαβατήριο για εργασία σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Προσφέρεται εκπαίδευση βασισμένη σε διεθνής κανόνες αεροπλοΐας καθώς και σεμινάρια από το HARVARD BUSINESS PUBLISHING αποκτώντας τις ανάλογες πιστοποιήσεις που εμπλουτίζουν το βιογραφικό και τοποθετούν το απόφοιτο του RIGHT ATTC στη κορυφή των υποψηφίων. Ως εγκεκριμένος εκπαιδευτικός οργανισμός των συστημάτων κρατήσεων θέσεων των αεροπορικών εταιρειών SABRE, AMADEUS, GALILEO, το RIGHT ATTC σας εκπαιδεύει επαγγελματικά και σας προσφέρει τα διπλώματα των συστημάτων αυτών.

ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ

Εργάσου ως αεροσυνοδός, ή σε ξενοδοχεία, ή σε αεροδρόμια ή σε αεροπορικές εταιρείες σε όλο το κόσμο!!!

Gepostet von RIGHT ATTC am Montag, 1. April 2019

Οι απόφοιτοι του RIGHT ATTC αποκτούν εργασία άμεσα αφού θα εκπαιδευτούν επίσης και στο πως θα είναι οι καλύτεροι στο interview. Παράλληλα οργανώνεται εκπαιδευτικό ταξίδι σε ευρωπαϊκό προορισμό όπου μελετάται στη πράξη όλη η διαδικασία ενός ταξιδιού από τη στιγμή της κράτησης μέχρι την επιστροφή στη Κύπρο. Οι ώρες εκπαίδευσης καθορίζονται από την ομάδα και είναι 1-2 φορές την εβδομάδα.

Η εκπαίδευση στο RIGHT ATTC είναι επένδυση αφού οι απόφοιτοι του αποκτούν αμέσως εργασία λόγω των συμφωνιών που έχουν γίνει με τουριστικούς οργανισμούς για απορρόφηση των εκπαιδευμένων αποφοίτων του στο εργατικό δυναμικό του τουρισμού. Βάλε στόχους και υλοποίησε τους. Εκπαιδεύσου και γίνε αεροσυνοδός, ή υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία ή σε ταξιδιωτικό γραφείο ή σε ξενοδοχείο…

Σε 3 μήνες θα αλλάξει η ζωή σου!

Σχετικά νέα

X
Translate »