Αθλητικά Νέα

Νέα Σαλαμίνα: Αποθεώθηκαν παλιοί και νέοι (pics)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στη σημερινή ανοιχτή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας. Ο κόσμος της ομάδας έδωσε μαζικά το «παρών» του στην κεντρική εξέδρα του Σταδίου «Αμμόχωστος» και αποθέωσε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο έγινε και προς τον προπονητή της ομάδας, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, που παρουσιάζεται αποφασισμένος με την στήριξη της διοίκησης να δημιουργήσει ικανό σύνολο, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου.

Παρουσιάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, με τους οκτώ νεοφερμένους να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τον παλμό που δημιουργούν στην εξέδρα οπαδοί της νέας τους ομάδας.

Απουσίαζε αδικαιολόγητα, όπως είπε ο Γιώργος Καζαμίας, ο Τσίκο. «Παραβίασε το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στην Κύπρο και θα ενεργοποιηθούν οι εσωτερικοί κανονισμοί, που και ο ίδιος έχει υπογράψει. Έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν έχουμε πρόβλημα να παραχωρήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά». Στη σημερινή «πρώτη» έγινε και παρουσίαση των τμημάτων της ακαδημίας.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »