Εκπαίδευση

Νέα ηγεσία στους Οργανωμένους γονείς της Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2021, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.
Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας κ. Αντρέας Πασιουρτίδης, ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Λάρνακας κ. Αντρέας Αποστόλου, εκ μέρους του Δήμαρχου Λάρνακας κ. Αντρέα Βύρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κ. Άθως Καλαντζής, εκ μέρους του Διευθυντή Δημοτικής κ. Μάριου Στυλιανίδη, η Α΄ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ειρήνη Χατζηλουκά Μαυρή, , εκ μέρους του Προέδρου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων κ. Σωτήρη Χριστοφή, η
Αναπληρώτρια πρόεδρος κα. Αννίτα Ταλιώτου, εκ μέρους του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λάρνακας η πρόεδρος κα. Βασουλλα Κούλα , εκ μέρους της Παγκύπριας Σχολής Γονέων ο πρόεδρος κ. Λοϊζος Γιάσουμας.
Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση εξελέγη η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λάρνακας για την Σχολική χρονιά 2021-2022, με την πιο κάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Αντιπρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Γραμματέας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΒΑΣ
Β. Γραμματέας: ΝΑΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
Ταμίας: ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Β. Ταμίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ
Μέλη: ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΟΥΜΗ , ΑΝΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΝΤΡΗ ΠΑΡΠΟΥΝΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΑΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΑ
Ο νέος Πρόεδρος κ. Χρίστος Ανδρέου διαβεβαίωσε ότι όλα τα μέλη της Γραμματείας και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα εργαστούν σκληρά για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει και θα συνεχίσουν να νοιάζονται και να διεκδικούν το καλύτερο προς όφελος των παιδιών μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »