Αθλητικά Νέα

Ναταλία Χριστοφή: Ο χώρος του στίβου μου τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την ψυχή για το υπόλοιπο της ζωής μου – Κάποιοι χάρηκαν με την πτώση μου

Σε μια ανάρτηση γεμάτη αισθήματα προχώρησε η Πρωταθλήτρια μας Ναταλία Χριστοφή χθες στα ΜΚΔ. Η πρωταθλήτρια μας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού η οποία τελικά δεν έγινε εφικτή, παράλληλα όμως αναφέρεται και σε ανθρώπους οι οποίοι περίμεναν στη γωνιά να χαρούν με τη ”πτώση” της.

 

Αυτούσια η ανάρτηση της

Όταν ένα όνειρο πεθαίνει τι συμβαίνει σε αυτόν που το ονειρεύεται;
Ένα κομμάτι της ψυχής μου αισθάνομαι πως πέθανε μαζί με το όνειρο μου!
Έδωσα τόσα πολλά σε σημείο να χάσω τον εαυτό μου στην πορεία, το χαμόγελο μου και την ψυχική μου υγεία μου…όσα θυσίασα μέχρι σήμερα για το όνειρο μου αισθάνομαι πως πήγαν χαμένα
Ο χώρος του στίβου μου τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την ψυχή για το υπόλοιπο της ζωής μου και περίμενα πως η πρόκριση μου στην Ολυμπιάδα θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε η ζωή να μου προσφέρει για να επανορθώσει για τα όσα πέρασα. Βαθιά μεσα μου πίστευα πως θα τα κατάφερνα… ότι ήταν γραφτό να βρεθώ στο Παρίσι….να γράψω στη δική μου ιστορια…το κεφάλαιο που πάντα ονειρευόμουν!
Οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα πολύ ψυχοφθόρες αλλά ταυτόχρονα ένα wake up call …είδα πόσοι άνθρωποι του χώρου μου χάρηκαν με την πτώση μου και έλπιζαν σε αυτή. Να χαίρονται , να ειρωνεύονται και να διασκεδάζουν με το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια τους δεν θα τα καταφέρει να προκριθει. Δεν θα πω ψέματα αλλά αυτό με πλήγωσε γιατί δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ωφελείτε όλη αυτή η κακία απέναντι στο πρόσωπο μου! Πάντα ήμουν σωστή και στην πρώτη γραμμή όταν η εθνική ομάδα το είχε ανάγκη! Μόνο ένα πράγμα έχω να σας πω και αυτό είναι πως η ζωή έχει τον τρόπο της να επιστρέφει πίσω συμπεριφορές.

Σχετικά νέα

X
Translate »