Όμορφα της Πόλης

Μια φωτεινή παιδούπολη με μπόλικη αγάπη στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας

Οι δύο ζωγράφοι εκπαιδευτικοί Ρένα Νικολάου και Νάσια Παναγή, μαζί με μαθητές και φοιτητές ζωγραφικής έδωσαν χρώμα στη νέα πτέρυγα του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας, στο παιδιατρικό τμήμα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η παιδίατρος Δρ Χρυστάλλα Κελίρη Βασιλείου, γιατρός στο νέο νοσοκομείο Λάρνακας, θέλησε μέσα από την προσφορά να κάνει κάτι όμορφο εις μνήμη του συζύγου της, του γνωστού γιατρού Βάσου Βασιλείου, ο οποίος «έφυγε» πέρσι ξαφνικά μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, πέρσι τον Ιούνιο ο γνωστός γιατρός της πολυκλινικής Valessia του Πρωταρά Βάσος Βασιλείου, ένας πολύ αγαπητός γιατρός στην επαρχία Αμμοχώστου, με καταγωγή από την Ορμήδεια, έφυγε ξαφνικά μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η σύζυγος του μάζεψε λεφτά για να δημιουργήσει μια όμορφη παιδική τοιχογραφία εις μνήμη του. Στο άκουσμα όμως του σκοπού, οι δύο εκπαιδευτικοί-ζωγράφοι από τη Λευκωσία Ρένα Νικολάου και Νάσια Παναγή δεν δέχθηκαν να πάρουν λεφτά για κάτι τέτοιο.

Το SkalaTimes βρέθηκε σήμερα στο χώρο της νέας πτέρυγας του νέου Νοσοκομείου Λάρνακας και μίλησε με τους συντελεστές αυτού του όμορφου αποτελέσματος, που γεννήθηκε μέσα από την αγάπη, όχι μόνο εις μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε, αλλά και από την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, στα μικρά αγγελάκια που λέγονται παιδιά, αλλά και προς τους μεγάλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SkalaTimes 

Σχετικά νέα

X
Translate »