ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μεταμορφώθηκε η παραλιακή Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα

Πηγή: philenews.com

Σ’ έναν από τους πιο γραφικούς δρόμους της Λάρνακας μετατράπηκε η παραλιακή Πιαλέ Πασά, που μεταμορφώθηκε πλήρως από τα έργα ανάπλασης των προσόψεων, που βρίσκονται μια ανάσα πριν το τέλος τους.

Τα κτήρια στην πολυσύχναστη οδό, που ενώνει τις Φοινικούδες με το Μακένζι, έχουν ντυθεί με χρώμα, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα της τουρκοκυπριακής συνοικίας Σκάλα, η βιτρίνα της οποίας δεν θυμίζει σε τίποτα την αταξία των προηγούμενων χρόνων.

Η παράδοση του έργου επρόκειτο να γίνει αυτόν τον μήνα, ωστόσο, πήρε μικρή παράταση λόγω ζητημάτων που έχουν προκύψει σε δύο κτήρια στην αρχή του δρόμου, κοντά στο Μεσαιωνικό Κάστρο.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, το έργο θα παραδοθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. «Απομένουν να ολοκληρωθούν οι επιπρόσθετες εργασίες σε προσφυγική πολυκατοικία στην οποία θα γίνει μόνωση και κάποιες κατεδαφίσεις. Επίσης, σε ένα σπίτι εντοπίστηκε τοίχος με αρχαιολογική αξία και περιμένουμε οδηγίες από το Τμήμα Αρχαιοτήτων. Το υπόλοιπο έργο, όμως, έχει ολοκληρωθεί και οι καθυστερήσεις που προέκυψαν είναι δικαιολογημένες».

Διαβάστε τη συνέχεια στο PHILENEWS.COM

Σχετικά νέα

X
Translate »