Δελτία Τύπου

Megabet Plus: Αποκτούν αναγνωρισμένο δίπλωμα οι πράκτορες

Η Megabet Plus θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια, σε συνεργασία με το CIM, για να αποκτήσουν όλοι οι πράκτορες της εταιρείας αναγνωρισμένο δίπλωμα σχετικά με τους κανονισμούς, τη νομοθεσία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων αλλά και το τρόπο προστασίας των πελατών μέσω του Responsible Gaming.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Τα σεμινάρια με θέμα “Στοιχηματική Ηθική, Νομοθεσία και Εξυπηρέτηση Πελατών θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των ατόμων που εργάζονται στα πρακτορεία στοιχημάτων της εταιρείας όσο αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την πλήρη συμμόρφωση τους σχετικά με τους κανόνες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιασθούν και πολλά παραδείγματα τόσον από την Κύπρο όσον και από το εξωτερικό. Η παρουσίαση θα γίνει με την χρήση σύγχρονων μέσων εκπαίδευσης, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να κατανοούν και να συμμετέχουν στο όλο πρόγραμμα.

 

Με την λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν:
1. Τι είναι η αλυσίδα εξυπηρέτησης πελατών.
2. Πως να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών τους, με ένα μοναδικό και διαφορετικό τρόπο.
3. Να κάνουν πιο πιστούς τους πελάτες τους, κάνοντας τους να θέλουν να αγοράσουν και άλλα προϊόντα.
4. Ότι κάθε επαφή με έναν πελάτη είναι μία στιγμή αλήθειας, που προσφέρει δυνατότητες για να προτιμήσουν οι πελάτες την εταιρεία μας, αντί μία άλλη ανταγωνιστική. Έτσι μέσα από κάθε επαφή θα πρέπει να κάνουμε τον πελάτη χαρούμενο που μίλησε μαζί μας, ακόμη και αν δεν αγοράσει αυτή την στιγμή.
5. Να επιλύουν προβλήματα και παράπονα πελατών πιοαποτελεσματικά. The Cyprus Institute of Marketing Executive Training Department Proposal
6. Να κερδίζουν νέους πελάτες μέσα από συστάσεις υφιστάμενων πελατών.
7. Να κατανοήσουν την έννοια και βασικές παραμέτρους του «Responsible Gaming».
8. Να ενημερωθούν για τους βασικούς κανονισμούς της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων αλλά και της Megabet Plus.
9. Να ενημερωθούν για τους βασικούς κανονισμούς κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (AML & KYC Procedures).

 

Τόσο ο Charmain, κ. Νίκο Λακόνικο όσο και ο CEO, κ. Λάζαρος Φιλίππου τόνισαν πως το προσωπικό της εταιρείας συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια τα τελευταία χρόνια και, πλέον, θα μπει σε εφαρμογή η εκπαίδευση των πρακτόρων. Στόχος της εταιρείας είναι η εναρμόση στους κανονισμούς και την νομοθεσία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων αλλά και η εφαρμογή του Responsible Gaming.

 

www.megabetplus.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »