ΑΕΚ

Με συνολικά 22 δράσεις η Λάρνακα συμμετείχε στην 7η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Με διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις, ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου συμμετείχαν για 7η συνεχή χρονιά, στην ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού διεξάγεται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού».

Προτίθεται ότι «με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είχαν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης και να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου διοργάνωσαν συνολικά 22 δράσεις, συνεργάστηκαν με διάφορους φορείς της πόλης και στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πέραν των δύο χιλιάδων δημοτών. Μεταξύ των δράσεων πραγματοποιήθηκαν Ποδηλασία, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps, Πεζοπορία και  Geocaching, Αθλητικά χωριά και άλλες».

Συγκεκριμένα οι φορείς της πόλης που συνεργάστηκαν με τον Δήμο και το Ανοικτό Σχολείο για την διοργάνωση των εκδηλώσεων είναι οι: Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, Δικαίωμα Ελπίδας Για άτομα Με Αναπηρίες, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, American Academy (Sports Academy), Σχολή Μαζορέτων Αιμιλία Σαλούτα, Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis Club, Πήγασος Α. Σ. Λάρνακας, Active Zone Outdoor,  Δημοτικό Σχολείο Καθαρής, Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου Δ’, Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου και Larnaka Soccer Academy».

Σημειώνεται πως «όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 διεξήχθησαν με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων και των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού».

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου εκφράζουν «ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού για την άριστη συνεργασία και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν».

Σχετικά νέα

X
Translate »