Γενικά

Με σημαντικές εκδηλώσεις επανέρχεται το Κέντρο Ευρωπαικής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Larnaca

Το EUROPE DIRECT Larnaca, το κέντρο ευρωπαικής πληροφόρησης του Δήμου Λάρνακας, το οποίο συγρχηματοδοτείται από την Ευρωπαική Επιτροπή για 12η χρονιά, ξεκινά ξανά τις εκδηλώσεις με φυσική παρουσία. Τρεις σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο μήνα, με απώτερο στοχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν το ευρωπαικό γίγνεσθαι.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Στις 19 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή για το κοινό εκδήλωση αναφορικά με το Μέλλον της ΕΕ, όπου εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, θα απαντήσουν σε ρωτήματα και προβληματισμού του κοινού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Επίσης, θα μεταδίδεται ζωντανά από το FACEBOOK του Δήμου Λάρνακας και του EUROPE DIRECT Larnaca.

 

Στις 24 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Υπηρεσία Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθεί ανοικ΄τη εκδήλωση ενημέρωσης αναφορικά με το νέο ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ Ή/ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Κάτω Βαρωσίων, το οποίο πλέον ανήκει στον Δήμο Λάρνακας (Λεωφ. Αρχ. Κυπριανού 18, Τ.Κ. 6016, έναντι ACS Courier).

 

Στις 27 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά την αναβάθμιση των δεξιοτήτων, ένας από τους σημαντικότερους στόχους της ΕΕ για την καταπολέμηση της ανεργίας.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. Επίσης, ξεκίνησαν και οι επισκέψεις στα σχολεία όπου ενημερώνονται οι μαθητές για τα προγράμματα και τις δράσεις της ΕΕ για τους νέους.

 

Το Κέντρο Πληροφόρησης στεγάζεται στην οδό Ανδρέα Μιαούλη 11, στον 1ο όροφο του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Δημότη και είναι ανοικ΄το για ο κοινό καθημερινα 9:00-15:00, κατόπιν ραντεβού στο 24620993.

http://eudirectlarnaca.eu/

@eudirectlarnaca

 

Σχετικά νέα

X
Translate »