Αθλητικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επιδείξεις του Αθλητικού Σωματείου Βύρων (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκαν οι καλοκαιρινές επιδείξεις του τμήματος της ενόργανης γυμναστικής του Αθλητικού Σωματείου Βύρων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ένα διήμερο γεμάτο παιδικά χαμόγελα και φυσικά πολλή ενόργανη και ρυθμική  γυμναστική.  Για άλλη μια χρονιά οι επιδείξεις στέφθηκαν με επιτυχία με τη διοίκηση του σωματείου, το οποίο γιορτάζει 40 χρόνια ζωής να ευχαριστεί μέσω facebook όσους συνέβαλαν στην όλη διοργάνωση.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για την άψογη διοργάνωση.
Ειδικές ευχαριστίες να πούμε στον μέγα χορηγό μας Megabet Plus για την επιτυχή συνεργασία και στήριξη που μας πρόσφερε όλη την χρονιά.
Ευχαριστούμε τον κ. Λάζαρο Φιλίππου γενικό διευθυντή της Megabet Plus που μας τίμησε με την παρουσία του και βράβευσε τα παιδιά μας.
Θερμές ευχαριστίες στο διοικητικό μας συμβουλίο που ήταν παρόντες και τίμησαν τα παιδάκια μας.
Παρών ήταν όπως και σε άλλες εκδηλώσεις μας και δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας Μάριος Κουκουμάς τον ευχαριστουμε πολύ για τη παρουσία του.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Γιάννα Νικολάου έφορο των εκδηλώσεων του σωματείου μας που ήταν και η παρουσιαστρια των φετινών επιδείξεων μας!
Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς τους γονείς και φίλους που ήρθατε και μας τιμήσατε με την δική σας παρουσία.
Ευχή μας να μπορέσουμε κάποια στιγμή σύντομα να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας και στο δικό μας γυμναστήριο. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς αυτή τη φορά να μην μας παραμελήσουν άλλο και να ξεκινήσουν τα σχέδια και η υλοποίηση τους, για την εξέλιξη και ανέλιξη αυτού του τόσο ωραίου αθλήματος στην πόλη της Λάρνακας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Τα καλοκαιρινά μαθήματα μας ξεκινούν στις 2 Ιουλίου.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »