Επιχειρήσεις

Με full τις μηχανές η κατασκευή του Metropolis Mall

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του πολυαναμενόμενου Metropolis Mall στη Λάρνακα, με στόχο το εμπορικό κέντρο να ανοίξει τις πύλες του στα τέλη του 2020. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

metropoliserga

Μετά και τη λήψη όλων των απαραίτητων αδειών από τις αρμόδιες αρχές της Κύπρου, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στην κατασκευή των δρόμων που θα οδηγούν στο εμπορικό κέντρο, οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα και προχωρούν εντατικά, έτσι ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

metropoliserga2
metropoliserga3
Στο παρόν στάδιο, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκσκαφές για τα θεμέλια, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αρχίσει το κτίσιμο του shopping mall.
metropoliserga4

Το εμπορικό κέντρο, έκτασης 39.000 τ.μ θα διαθέτει συνολικά 135 καταστήματα, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται υπεραγορά, σινεμά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοποι και 1550 χώροι στάθμευσης. Ειδικότερα, θα υπάρχουν 8 καταστήματα fast food, τέσσερα εστιατόρια και τρείς καφετέριες.

metropoliserga5
metropoliserga6
metropoliserga7
Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο InBusinessNews o Γενικός Διευθυντής του έργου, Δημήτρης Θωμάς, οι  συζητήσεις με ενδιαφερόμενους ενοικιαστές (tenants) βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς πέραν του 70% των καταστημάτων έχει κλείσει. Παράλληλα, οριστικοποιηθεί, μεταξύ άλλων, η παρουσία της  υπεραγοράς Άλφα Μέγα στο υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο.
metropoliserga8

Σχετικά νέα

X
Translate »