Όμορφα της Πόλης

Με αγάπη υπερβολική, 50 χρόνια Άννα Βίσση! από την Λάρνακα για την Κύπρο όλη!

 

Ένα κατάμεστο παραλιακό μέτωπο με μερικές χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο και πολλόυς καλλιτέχνες και μουσικούς είναι ο απολογίσμος της μοναδικής πολύωρης συναυλίας που εδώσε η συμπολίτισσα μας, η απόλυτη Άννα Βίσση για να γιορτάσει τα 50 χρόνια μουσικής της πόρειας και δισκογραφίας! Μαζί με όλη την Κύπρο από την γεννέτηρα της Λάρνακα!

Μπροστά σε χιλιάδες θεατές συνοδευόμενη από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, ο Μπάμπης Στόκας και φυσικά η Λία Βίσση, ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της Άννας Βίσση.

Η Άννα με την μονάδικη της φώνη και δύναμη ξεσήκωσε τον κόσμο με την ενέργεια και συγκίνησε με τα τραγούδια της.

Η Λάρνακα θέλοντας να ανταποδώσει την εκτίμηση και αγάπη της προς την Άννα, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρεας Βύρας μετά και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, προσφέρε το Χρυσό Κλειδί της πόλης στην ‘Αννα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 50χρονη μουσική της πορεία και προσφοράς.

Σημειώνεται οτι συναυλία αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφορούσε και στη δημιουργία πέντε νέων δωματίων στον ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και στην κατασκευή πέντε κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

#annavissi #larnaka #50yearsanniversary

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by City Of Larnaka.com (@cityoflarnaca)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by City Of Larnaka.com (@cityoflarnaca)

Σχετικά νέα

X
Translate »