Εκπαίδευση

Μάθημα αγάπης απο 45 μαθήτριες του Λυκείου Αραδίππου

Μια απλή σκέψη ήταν αρκετή για να δημιουργήσει συναισθήματα ενθουσιασμού στους μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος,» οι οποίοι προχώρησαν σήμερα στην υλοποίησή της.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Αρχικά 45 μαθήτριες είχαν αποφασίσει να δωρίσουν τα μαλλιά τους για δημιουργία περούκας, που θα δωριζόταν στον ΠΑΣΥΚΑΦ, για τις ανάγκες καρκινοπαθών συναθρώπων μας. Οι καθηγητές, οι γονείς και οι συμμαθητές τους, αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά την πρωτοβουλία τους. Μα λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.

Τελικά 45 μαθήτριες μαζί με καθηγήτριές τους, αφέθηκαν στα χέρια των πέντε επαγγελματιών κομμωτριών, οι οποίες πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, εξυπηρετώντας τον ιερό σκοπό του τολμήματος.
Αποτέλεσμα; 97 κοτσίδες μαζεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες!

Όσο για τη δεύτερη σκέψη, αυτή της οικονομικής ενίσχυσης; Πολλοί μαθητές, γονείς καθώς και καθηγητές, επιβράβευσαν το θάρρος των κοπέλων να κόψουν τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να μαζευτεί το ποσό των €560! Με αυτά τα λεφτά θα αγοραστεί περούκα που θα προσφερθεί κι αυτή, ως δωρεά στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αξίζει ν´ αναφερθεί πως από τη σημερινή δράση μαζεύτηκαν άλλα €450, από την πώληση φυλακτών του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων, μαθήτριες παρέδωσαν σε κοινωνική λειτουργό του ΠΑΣΥΚΑΦ, στα κεντρικά γραφεία της Λευκωσίας, τα μαλλιά καθώς και τα έσοδα από τα φυλακτά κι αυτή τις ευχαρίστησε προσωπικά για την πράξη τους.

Μεγάλο ευχαριστώ στις κομμώτριες που για 3 ώρες κούρευαν ασταμάτητα!!
Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές για την πρωτοβουλία και το θάρρος τους, για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκάλιασαν τη σημερινή δράση του σχολείου καθώς και για το σημαντικό ποσό που μαζεύτηκε μέχρι το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού!

Image may contain: one or more people

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: 22 people, people smiling, people sitting

 

Σχετικά νέα

X
Translate »