ΠΡΟΣΩΠΑ

Λούκας Γιώρκας & Europa Donna Κύπρου: Ένας χρόνος παραγωγικής συνεργασίας

Ένα χρόνο συμπλήρωσε η συνεργασία του Λούκα Γιώρκα με την Europa Donna Κύπρου,η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριομε αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ενεργούς κοινωνικής προσφοράς του Οργανισμού στην Κύπρο.

Η Europa Donna Κύπρου, ένωσε τις δυνάμεις της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού μία σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού και τον γυναικολογικό καρκίνο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης -πάντοτε ευαισθητοποιημένος και δραστήριος για τα κοινωνικά θέματα- οραματίστηκε και σχεδίασε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Europa Donna Κύπρου Μάριο Χαραλαμπίδη, μία σειρά δράσεων επικοινωνίας του σκοπού και των προγραμμάτων του Οργανισμού, όπως:

  • Συναυλία του τραγουδιστή στο Race4thecure
  • Ενημερωτικό #podacast για καθημερινά θέματα που αφορούν στην ασθένεια και το έργο του Οργανισμού
  • Ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα
  • Συνεργασία του Οργανισμού με τον καλλιτέχνη στις καλοκαιρινές συναυλίες του

 

‘’Δικαίωμα στη λήθη’’

Τη φετινή χρονιάόλες οι δυνάμεις και οι δράσεις του Οργανισμού – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υλοποίησε με τον ΛούκαΓιώρκα – αφιερώθηκαν παράλληλα σε μία νέα μεγάλη εκστρατεία με σύνθημα  το “Δικαίωμα στη Λήθη”, δηλαδή το δικαίωμα των ατόμων με εμπειρία καρκίνου να προχωρήσουν στη ζωή τους, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις.

Οι προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου και όσων έχει στο πλευρό της, έχουν οδηγήσει σ’ ένα βήμα πριν τη νομική κατοχύρωση του Δικαιώματος στη Λήθη, στηρίζοντας όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Εντός του έτους, ο Οργανισμός πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων, δράσεων και άλλων στοχευμένων ενεργειών, με στόχο την παρουσίαση των προγραμμάτων και υπηρεσιών του, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών, καθώς και την ενημέρωση, διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού, συμβάλλοντας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Μια συζήτηση για όλες τις γυναίκες … και όχι μόνο

Πιο επίκαιρο από ποτέ το ενημερωτικό podcast του ΛούκαΓιώρκα. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση έφ’ όλης της ύλης του τραγουδιστή και μελών της Europa Donna Κύπρου, με απορίες που έχει ο καθένας από εμάς για την ασθένεια και το έργο του Οργανισμού, καθώς και για άλλα σχετικά θέματα που δεν γνωρίζαμε.

Ακούστε το στο:

Σχετικά νέα

X
Translate »