Πολιτιστικά

Λιβάδια: Βράβευση τριων δημοτών στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λεμεσού και τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος Πολιτισμού της πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Κύπρο, ο αντιδήμαρχος και βουλευτές Λεμεσού, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της κυβέρνησης και τοπικών οργανώσεων.

Ο διαγωνισμός δέχθηκε πάνω από 500 συμμετοχές και σε αυτόν έχουν επιτύχει βράβευσης τρία μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιβαδιών.

Συγκεκριμένα οι συνδημότες μας Σταύρος Χριστόφορου Νησιώτης, ο οποίος πήρε 3ο βραβείο ποίησης στο Κυπριακό ιδίωμα, η Μυρούλα Μαππούρα που πήρε 2ο βραβείο στο Κυπριακό ιδίωμα και το μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Ιωάννα Παπαντωνίου, που πήρε το 2ο βραβείο διηγήματος και έπαινο στην ποίηση.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιβαδιών, για τις επιτυχίες και βραβεύσεις, που έλαβαν στο 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των Πνευματικών Οριζόντων Λεμεσού.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »