Δελτία Τύπου

Λάζαρος Φιλίππου: “Τιμή μας η παρουσία πολιτικών προσώπων”

Έντονη ήταν η παρουσία από προσωπικότητες του πολιτικού χώρου στο ρεβεγιόν της Megabet Plus και ο εκπρόσωπος της, κ. Λάζαρος Φιλίππου,  τόνισε πως η εταιρεία θα ανοιξει περισσότερες θέσεις εργασίας στηρίζοντας την οικονομία ενώ ευχαρίστησε τα πολιτικά πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας. Το παρών τους έδωσαν, επίσης, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. κ. Χρυσόστομος, ο Ευρωβουλευτής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευτέρης Χριστοφόρου, ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Νουρής, οι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Ονούφριος Κουλάς και κ. Γιώργος Κάρουλας , ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Νίκος Κέττηρος, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Γιώργος Προκοπίου και ο βουλευτής του ΕΛΑΜ κ. Λίνος Παπαγιάννης, ο Αρχιμανδρίτης εκ Ναζαρέτ Πάτερ Αντρέας και ο Αντώνης Πετρούτσιος, που εκπροσώπησε τη Διεύθυνση της Λέσχης Ιπποδρομιών, ενώ επίσης παρευρέθηκαν αρκετοί Δήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Οι Πρόεδροι και οι διευθυντές κορυφαίων συλλόγων στην Κύπρο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν την εταιρεία για την έντονη προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού. Έντονη ήταν και η παρουσία εκπροσώπων ποδοσφαιρικών ομάδων από όλες τις κατηγορίες καθώς η Megabet Plus στηρίζει πέραν των 35 συλλόγων.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »