ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λάρνακα: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι κατά την περίοδο 27 με 30 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιούνται για δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα χρονιά εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και παγκέτα στις ακόλουθες περιοχές:

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

• στην περιοχή μεταξύ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μακρή μέχρι το κτίριο του Επαρχιακού Γραφείου Ευημερίας την οδό Πηλίου
• στην περιοχή που περικλείεται από την Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου Μακρή, οδό Ναζαρέτ, Λεωφόρο 1ης Απριλίου, Λεωφόρο Φανερωμένης από τον κυκλικό κόμβο Φανερωμένης μέχρι την οδό Καλύμνου
• στην περιοχή Γηπέδου ΑΣΙΛ
• και στην περιοχή Ξυλογέφυρου

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, επιπρόσθετα έχουν καθαριστεί για δεύτερη φορά η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου από την Λεωφόρου Θεσσαλονίκης μέχρι τα πρώην κεντρικά γραφείο πρώην ΑΗΚ στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Το Τμήμα Καθαριότητας πληροφορεί επίσης το κοινό ότι το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του Προσωρινού Πράσινου Σημείου για τους μήνες Οκτώβριο μέχρι τέλος Μαρτίου είναι 7.00 π.μ. με 5.00 μ.μ., από Τρίτη μέχρι και Κυριακή. Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου θα παραμείνει κλειστό λόγω δημόσια αργίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »