Γενικά

Λάρνακα: Ποιοι έκλεισαν θεση σε ψηφοδέλτια και ποια ονόματα ακούγονται

Οκτώ μήνες απομένουν μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ήδη αρκετά κόμματα τρέχουν για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους και να ριχτούν στην μάχη της Προεκλογικής.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, έχοντας μάλιστα ήδη προχωρήσει με τον βασικό κορμό με τον οποίο θα επιδιώξουν να κερδίσουν τις 6 διαθέσιμες Σκαλιώτικες έδρες.

Ήδη τα πρώτα ονόματα στα κομματικά ψηφοδέλτια έχουν κλειδώσει ενώ οι διαδικασίες αναμένεται να εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι τα πιο κάτω ονόματα είναι από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και τη φημολογία που κυκλοφορεί στην πόλη σχετικά με τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

 

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο το ΔΗΣΥ 

Το ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ εκτός απροόπτου θεωρείται κλειστό με τα ονόματα αυτού να είναι:

–  Αννίτα Δημητρίου

–  Πρόδρομος Αλαμπρίτης

–  Μάκης Γεωργίου

–  Άννα Κοσμά

– Ανδρέας Ταουξή

– Παντελής Ποιητής

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ δεν θα υπάρξει Αριστίνδην υποψήφιος

 

 

ΑΚΕΛ: Προέχει το συνέδριο ξεκίνησε η ονοματολογία

Στο ΑΚΕΛ αν και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παγκύπριο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Νοεμβρίου ξεκίνησε σιγά σιγά και η Ονοματολογία.

Στην Λάρνακα σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες

– Ευανθίας Σάββα,

– Αντρέα Πασιουρτίδη,

Ενώ έντονα ακούγονται τα ονόματα του Πανίκου Ξιούρουππα και της Χρυστάλλας Αντωνίου

Οι υπόλοιπες 2 θέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το συνέδριο του κόμματος

 

 

Ακόμα το ψάχνει το ΔΗ.ΚΟ

Σε επαφές βρίσκεται και το ΔΗ.ΚΟ για να καταρτίσει ψηφοδέλτιο στην πόλη και επαρχία Λάρνακας. Η αποχώρηση του κ. Προκοπίου έφερε ανακατατάξεις στο κόμμα και σε τοπικό επίπεδο καθώς ο αποχωρήσαντας βουλευτής αποτέλεσε για 2 εκλογικές αναμετρήσεις το μεγάλο χαρτί του κόμματος και είναι ερωτηματικό πως θα κατέλθει το κόμμα στις εκλογές.

Σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των:

– Χρίστου Ορφανίδη

– Νικόλα Διομήδους

Επίσης έντονα ακούγεται το όνομα του Κων/νου Σκεπαρνίδη , ενώ για Αριστίνδην υποψηφιότητα συζητιέται το όνομα του επιχειρηματία Θεόδωρου Μανιταρά.

 

 

Κλειδώνει της ΕΔΕΚ  

Στην τελική ευθεία οδηγείται και το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ το οποίο θα αποτελείται από 5 κομματικά μέλη και έναν Αριστίνδην υποψήφιο. Μέχρι στιγμής για τις 6 θέσεις ακούγονται έντονα 4 ονόματα τα οποία είναι:

– Ανδρέας Χριστοφόρου

– Διομήδης Διομήδους

– Σοφοκλής Σοφοκλέους

– Ανδρέας Αποστόλου (Αριστίνδην)

 

 

Σίγουρη η μια θέση για ΕΛΑΜ 

Σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Ιωάννου.

 

 

Σε καλό δρόμο το Κίνημα Ανεξάρτητοι

Σχετικά με το Κίνημα Ανεξάρτητοι,  πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι η Άννα Θεολόγου έχει ήδη κλειδώσει 3 υποψηφιότητες. Πρόκειται για ανένταχτα άτομα από διάφορους επαγγελματικούς τομείς τα οποία είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία της πόλης. Σύμφωνα με επίσημη πηγή του κινήματος, στόχος μας είναι να εντάξουμε ενεργούς πολίτες της πόλης και να τους δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την πόλη του Ζήνωνα και τον κόσμο της στη Βουλή, μακρία από κομματικές γραμμές. Όλοι μας οι υποψήφιοι θα είναι πολύ προσεγμένες επιλογές και ως κίνημα έχουμε δώσει το στίγμα πως πάνω απ’ όλα θα είναι η πόλη της Λάρνακας. 

 

 

Αναμονή για ΔΗ.ΠΑ

Αθόρυβα και με μεθοδικότητα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΚΟ, εργάζεται με στόχο στα ψηφοδέλτια της ΔΗΠΑ να συμπεριληφθούν ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα κάνουν  την διαφορά ώστε το κόμμα να εισέλθει για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με ικανοποιητικό αριθμό βουλευτών.

Αν και σε άλλες επαρχίες έχει ήδη εξαγγείλει υποψηφιότητες στην πόλη μας η ΔΗ.ΠΑ ακόμη κινείται (τουλάχιστον επικοινωνιακά) σε χαμηλούς ρυθμούς. Μέχρι στιγμής το μοναδικό όνομα που έχει ακουστεί είναι του Φώτη Φωτίου όμως είναι βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα οι διεργασίες θα ενταθούν.

 

Ερωτηματικό η Πλατφόρμα Πολιτών

Το μεγάλο ερωτηματικό μέχρι στιγμής είναι η Πλατφόρμα Πολιτών καθώς σε αυτήν συμμετέχει ο νυν Βουλευτής Γιώργος Προκοπίου. Αν και οι ιδρυτές της πλατφόρμας ανακοίνωσαν ανοιχτά ότι δεν θα εκχωρήσουν σε κάποιο κόμμα, εν τούτης μια πιθανή συνεργασία με τη ΔΗ.ΠΑ δεν είναι απομακρυσμένο σενάριο.

Σχετικά νέα

X
Translate »