Γενικά

Λάρνακα: Παρουσίαση Σχεδίου Ενίσχυσης της νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαϊου, στη Λάρνακα, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου, η παρουσίαση Σχεδίου Ενίσχυσης της Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας για το 2024.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Σε ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υποβάλουν τα ερωτήματα τους αναφορικά με τη πρόταση που θα υποβάλουν στα πλαίσια του Σχεδίου. Βασικός στόχος του Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, είναι να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση στους πολίτες και να τους στηρίζει μέσα από δωρεάν ενημερωτικές εκδηλώσεις και ενημερωτικό υλικό».

May be an image of 1 person and text

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ο οποίος «σημείωσε τη σημαντικότητα της εξεύρεσης τρόπων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λάρνακας, Ανδρέας Τταουξιής, ανέφερε ότι «οι πολίτες θα πρέπει να λαμβάνουν την σωστή πληροφόρηση για την εξεύρεση των αδειών των υποστατικών, ιδιαίτερα τώρα με την ενοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Σημειώνεται ότι «το νέο Σχέδιο αποσκοπεί στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των νέων, με προϋπολογισμό 20 εκατομμύρια ευρώ».

May be an image of 3 people, people smiling and text

Σχετικά νέα

X
Translate »