Επιχειρήσεις

Λάρνακα: Μεγάλη γραφειακή ανάπτυξη από ΚΕΔΙΠΕΣ

Πηγή: philenews.com


Την έγκριση της περιβαλλοντικής αρχής εξασφάλισε μεγάλη γραφειακή ανάπτυξη στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία CCSRE Real Estate Company Ltd, θυγατρική της ΚΕΔΙΠΕΣ, προγραμματίζει την κατασκευή και λειτουργία εξαώροφου κτηρίου γραφείων, ύψους 27 μέτρων, στα διοικητικά όρια της ενορίας Χρυσοπολίτισσας, του Δήμου Λάρνακας.

Ο αριθμός των ατόμων που αναμένεται να φιλοξενήσει το έργο, σύμφωνα με τη μελέτη, θα είναι κατά μέσο όρο 80 άτομα.

Κατά το στάδιο των κατασκευαστικών εργασιών αναμένεται ότι θαεργοδοτηθούν περίπου 40 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ κατά τη λειτουργία του προτεινόμενου έργου αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 30 νέες θέσεις εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις του προτεινόμενου έργου θα κατασκευαστούν από συνήθη υλικά και εκτιμάται ότι θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία για τέτοιου είδους έργα.

Κατά τη φάση της κατασκευής του προτεινόμενου έργου, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 1,5 χρόνου από τη μέρα έναρξης του, αναμένεται να απαιτηθούν περίπου 250 m3 νερού και 2.000 περίπου λίτρα καυσίμων.

Η τοποθεσία ανέγερσης του έργου βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Μαραθώνος, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων ανατολικά του πυρήνα της ενορίας Χρυσοπολίτισσας και 30 μέτρων δυτικά της ακτογραμμής.

Στα βορειοανατολικά και σε απόσταση 500 μέτρων βρίσκεται η είσοδος του λιμανιού Λάρνακας.

Στον χώρο υπάρχει παλιά οικία, η οποία πρόκειται να κατεδαφιστεί για την ανέγερση του υπό μελέτη κτηρίου. Σκοπός του προτεινόμενου έργου είναι να καλύψει μέρος των εργασιακών αναγκών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »