Αθλητικά Νέα

Κρέμασε τα γάντια του ο τεράστιος Γιωργαλλίδης-Το νέο βήμα στην καριέρα του

Τέλος στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα έθεσε και επίσημα ο έμπειρος τερματοφύλακας που άφησε τη δική του ιστορία στα κυπριακά γήπεδα, Αντώνης Γιωργαλλίδης. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η ανάρτηση του

Κάθε τέλος φέρνει πάντα μία νέα αρχή. Και για μένα αυτός ο κανόνας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ποδοσφαιρική μου καριέρα ολοκληρώθηκε. Δεν θα ξαναφορέσω τα γάντια του τερματοφύλακα για να υπερασπιστώ την εστία μου. Αποχωρώ από την ενεργό δράση γεμάτος συναισθήματα και έχοντας πολλά να εξιστορώ στα παιδιά μου, από όλες εκείνες τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησα σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και από τις δυσκολίες που με έκαναν, τόσο σαν επαγγελματία αλλά και σαν άνθρωπο πιο δυνατό.
Ήρθε λοιπόν για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Το συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντοτε μικτό. Στεναχώρια διότι πρέπει να κοιτάξω στα μάτια την πραγματικότητα, ικανοποίηση γιατί είχα την ευλογία να αγγίξω τα παιδικά μου όνειρα και περηφάνια για την αγάπη που έδωσα και εισέπραξα μέσα από το ποδόσφαιρο.
Δεν αποχωρώ όμως από το χώρο…..
Επόμενος σταθμός η ΕΝΠ
Αυτή τη φορά όμως κάπως διαφορετικά..
Σ’ ένα άλλο πόστο. Αυτό του προπονητή Τερματοφυλάκων της Παραλιμνιτικης ομάδας που με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα σε μια πολύ σημαντική θέση.
Νέο κεφάλαιο λοιπόν, νέοι στόχοι, ευκαιρίες, όνειρα και πολλή δουλειά
Ευχαριστώ τους ανθρώπους στην ΕΝΠ που με εμπιστεύθηκαν και ιδιαίτερα τον φίλο και προπονητή της ομάδας Μαρίνο Σατσιά.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »