ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κωστάκης Τίγγης ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος του ΑΚΕΛ για το Δημοτικό Διαμέρισμα Περβολιών

Η συνέλευση του ΑΚΕΛ Περβολιών αποφάσισε να κατέλθει με υποψήφιο Αντιδήμαρχο τον Κωστάκη Τίγκη, Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών για το Δημοτικό Διαμέρισμα Περβολιών του νέου Περιφερειακού Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού, Κιτίου, Περβολιών και Τερσεφάνου.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΑΚΕΛ Αριστεράς – Κοινωνική Συμμαχία για το Δημοτικό Διαμέρισμα Περβολιών είναι ο Κυριάκος Κέττηρος και την Κατερίνα Κυπριανού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ παρουσιάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων:

Κωστάκης Τίγγης: Είναι Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών από το 2016. Προηγούμενος διετέλεσε δύο θητείες μέλος και μετέπειτα Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου. Είναι 61 ετών και είναι ιδιοκτήτης υπεραγοράς στα Περβόλια. Είναι Γραμματέας της Σ.Ε. ΑΚΕΛ Περβολιών. Διαχρονικά συμμετείχε σε αρκετούς φορείς και οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας.

 

 

Κυριάκος Κέττηρος

Γεννήθηκε Λάρνακα και είναι 47 ετών. Είναι ψυκτικός με ιδιόκτητη εταιρεία. Είναι Αντιπρόεδρος και μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών. Είναι μέλος του Δ.Σ. Δυναμό και της Πολιτιστικής Επιτροπής Περβολιών. Διετέλεσε για 18χρόνια μέλος και Πρόεδρος του συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου.

 

Κατερίνα Κυπριανού

Γεννήθηκε στη Λάρνακα, είναι 44 ετών και είναι απόφοιτη του Λυκείου Αρχ. Μακαρίου Λάρνακας. Εργάζεται ως Ανώτερη Λειτουργός Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Υπήρξε μέλος επιτροπών Συνδέσμων Γονέων για 12 συναπτά έτη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου (2021 – 2022).

Σχετικά νέα

X
Translate »