Περιβάλλον

Κοινότητα Κιτίου: Εντάσσεται επίσημα στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το Συμβούλιο Κιτίου ενημερώνει ότι την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7:00π.μ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ όλοι οι καφέ κάδοι ανακύκλωσης που βρίσκονται σε τρείς νησίδες (2 επί της Λεωφόρου Μενεού & 1 επί της Λεωφόρου Τερσεφάνου), οι οποίοι εξυπηρετούσαν τους κατοίκους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Παρακαλούμε όπως ΜΗΝ μεταβένετε στα πιο πάνω σημεία για εναπόθεση ανακυκλώσυμων υλικών στο πεζοδρόμιο, επειδή η περισυλλογή τους θα πραγματοποιείται από την υπηρεσία σκυβάλων και όχι από την υπηρεσία ανακύκλωσης.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη περισυλλογή ανακυκλώσυμων υλικών (χαρτί & PMD) από πόρτα σε πόρτα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 από τις 6:00π.μ. Επομένως, την Τρίτη το βράδυ τα σακούλια να είναι μπροστά στο πεζοδρόμιο της κάθε κατοικίας.

 

Οι κάδοι για το γυαλί και τον ρουχισμό θα παραμείνουν στα σημεία που βρίσκονται και θα συνεχιστεί κανονικά οι ανακύκλωση των εν λόγω υλικών.

 

Όλα τα επαγγελματικά υποστατικά τα οποία ήρθαν σε επικοινωνία με την Green-dot και επιθυμούν κάδους PMD & χαρτί θα τοποθετηθούν στον χώρο τους την ερχόμενη βδομάδα.

 

Όσα Επαγγελματικά υποστατικά και διαχειριστές οικιστικών συγκροτημάτων επιθυμούν κάδους (PMD ή χαρτί) να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Συμβουλίου στο 24422233.

Σχετικά νέα

X
Translate »