Γενικά

Κλειστή η Γρ.Αυξεντίου λόγω εργασιών την Κυριακή

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 13/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:00 στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση προς Φοινικούδες (παρά τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου με τις οδούς Λόρδου Βύρωνος και Κίμωνος) σε μήκος 400μ. περίπου και η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας με τη βοήθεια αστυνόμευσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »