Γενικά

Κηρύττουν πένθος όλοι οι Δήμοι της Κύπρου την ημέρα της κηδείας του Αλέξη Γαλανού

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων Κύπρου συνήλθε εκτάκτως την 16 Ιουλίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την απόδοση τιμών στον αποβιώσαντα τέως Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων, Αλέξη Γαλανό και αποφάσισε εκπροσώπηση της Ένωσης Δήμων στην κηδεία από τον Πρόεδρο και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και κατάθεση στεφάνου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Επίσης οι σημαίες στο οίκημα της Ένωσης Δήμων θα κυματίζουν μεσίστιες, μέχρι την ημέρα της κηδείας και οι Δήμοι θα τηρήσουν μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του Αλέξη Γαλανού στην επόμενη συνεδρία των Δημοτικών Συμβουλίων.

Αποφασίστηκε ακόμα οι Δήμοι να κηρύξουν πένθος την ημέρα της κηδείας και να αναρτήσουν μεσίστιες τις σημαίες την ημέρα της κηδείας. Περαιτέρω αποφασίστηκε να αναρτηθεί φωτογραφία του στο οίκημα της Ένωσης Δήμων και να αποσταλούν επιστολές προς την οικογένεια και στον Δήμο Αμμοχώστου.

Σε μεταγενέστερο στάδιο, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Αμμοχώστου, θα διοργανωθεί φιλολογικό μνημόσυνο για τον εκλιπόντα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως πριν από την έναρξη της συνεδρίας της Ένωσης Δήμων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και στη συνέχεια ο Πρόεδρος εξήρε το έργο και τη φυσιογνωμία του Αλέξη Γαλανού στην πολιτική ζωή του τόπου και τα τελευταία χρόνια και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως  Προέδρου της Ένωσης Δήμων και Δημάρχου Αμμοχώστου.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »