Κοινωνία

Κέντρου Ημέρας “Δικαίωμα Ελπιδας”: Με επιτυχία πραγμαοποιήθηκε η εκδήλωση με προσκεκλημμενο τον Πατήρ Χρήστο Μήτσιο γνωστό ως Παπά ΠΑΟΚ (φώτο)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η  εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Ημέρας “Δικαίωμα Ελπιδας”, για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου στη Λαρνακα, με προσκεκλημμενο τον Πατήρ Χρήστο Μητσιο (γνωστό ως Παπά Παοκ).

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η αγάπη του κόσμου τεράστια. Η προσέλευση μοναδική. Η στήριξη πολύτιμη.

Το Κέντρο Ημέρας Δικαίωμα Ελπίδας Λάρνακας, ευχαριστεί όλους όσοι ήρθαν για να απολαύσουν την εκδήλωση και να ακουσουν τον Πατήρ Χρήστο, τον τραγουδιστή και ηθοποιό Παναγιώτη Πετρακη, την παρουσιαστρια Ελπίδα Ιακωβιδου και την τραγουδίστρια και παρουσιαστρια Βασιλική Χατζηαδαμου και τους μουσικούς της.

Τέλος αναφέρουν ότι “Γνωρίζουμε ότι πολλοι δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια. Ο Παπά Χρήστος υποσχέθηκε ότι θα είναι και πάλι μαζι μας το Σεπτέμβριο”.

Με επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Ημέρας “Δικαίωμα Ελπιδας” Λάρνακας με προσκεκλημμενο τον Πατήρ Χρήστο Μήτσιο γνωστό ως Παπά ΠΑΟΚ (φώτο)

Σχετικά νέα

X
Translate »