Έχουμε θέμα

Καθημερινός εφιάλτης το κυκλοφοριακό για τους οδηγούς στη Δρομολαξιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Δρομολαξιάς καθώς το κυκλοφοριακό έχει γίνει καθημερινός εφιάλτης. Συνεργείο του Alpha με τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρονίκου βρέθηκε το πρωί στην περιοχή και κατέγραψε εικόνες από το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που προκαλεί ταλαιπωρία, δηλώνει ο Δήμαρχος της Δρομολαξιάς Μενεού και το οποίο χρόνο με το χρόνο οξύνεται.

“Είναι ένας δρόμος που συνδέει την ευρύτερη περιοχή με τους αυτοκινητόδρομος ποος Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία. Δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, πρέπει να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους φορείς”.

Σημείωσε πως έχει σταλεί επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών με αίτημα να ληφθούν όλα τα μέτρα.

“Συγκεκριμένες προτάσεις δεν υποβάλαμε καθώς θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν μελέτες. Στα φώτα τροχαίας μπορεί να δημιουργηθεί ένας κυκλικός κόμβος που θεωρούμε ότι μπορεί να απαμβλύνει κάπως το πρόβλημα. Πρέπει να γίνει αυτή η κίνηση, μιας σοβαρής μελέτης γιατί η περιοχή είναι αναπτυσσόμενη και το πρόβλημα θα διογκόνεται. Δεν πήραμε ακόμη απάντηση, αναμένουμε ότι θα έχουμε κάποιες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση”.

Σχετικά νέα

X
Translate »