Αθλητικά Νέα

Λάρνακα: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η υπόθεση σε βάρος προπονητή στίβου για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Καταχωρείται ενώπιον Δικαστηρίου η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης τεσσάρων αθλητριών του στίβου – Κατήγγειλαν πρώην προπονητή τους

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται η πρώτη υπόθεση που αφορά σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του αθλητισμού, την ώρα που μορφή χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν οι καταγγελίες παρόμοιας φύσεως στην Κύπρο.

Μετά το «πράσινο φως» που άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, τη Δευτέρα, ο προπονητής στίβου που καταγγέλθηκε από τέσσερις αθλήτριες θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση καταχωρείται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με δύο κατηγορίες, της άσεμνης επίθεσης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, οι τέσσερις αθλήτριες κατήγγειλαν τον πρώην προπονητή τους για σεξουαλική παρενόχληση προ ετών.

Σημειώνεται, ότι κάποιες εξ αυτών ήταν τότε ανήλικες.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από το ειδικό κλιμάκιο που συστάθηκε για τέτοιου είδους υποθέσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας και αφορούσε τη Λάρνακα. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, από τους ανακριτές δεν κρίθηκε αναγκαία η σύλληψη του προπονητή.

Σχετικά νέα

X
Translate »