ΑΕΚ

Καραπατάκης για τελικό με ΑΠΟΕΛ/”Το παιχνίδι ήταν τίμιο-Όταν χάσεις οφείλεις να συγχαρείς τον αντίπαλο σου”

Πηγή: kerkida.net

Μιλώντας στην Digital TV και την εκπομπή SUPER MONDAY με τους Θωμά Φραντζή και Στέλιο Αναστασίου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης σχολίασε για την προσπάθεια της ομάδας για τον τίτλο και τον τελικό πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ. Εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα έκανε μεγάλο come back με Ραν Μπεν Σιμόν και τόνισε ότι έγινε ένα τίμιο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο.

“Είχαμε μια εξαιρετική πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και κυρίως τον κόσμο που ήταν πάρα πολύ κοντά στην ομάδα”.

“Ημασταν αρκετούς βαθμούς μακριά από το ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο. Καλύψαμε τη διαφορά, μπήκαμε στην εξάδα… Δυστυχώς σε ορισμένα παιχνίδια που ξεκινήσαμε πολύ καλά δεν καταφέραμε να τα τελειώσουμε και στο τέλος μας στοίχισε ο τίτλος”.

“Ήταν δύο ισάξιες ομάδες, κάποιος θα το κέρδιζε, δυστυχώς δεν το κερδίσαμε εμείς… Δώσαμε συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ και προχωρούμε στην επόμενη μέρα”.

“Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, κυρίως τα 60-65 λεπτά αλλά έτσι είναι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”.

“Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο, δεν χάθηκε ο κόσμος. Το πήρε το ΑΠΟΕΛ, για κάποιο λόγο έτσι ήθελε ο Θεός. Προχωράμε…”.

“Στον αθλητισμό όταν το παιχνίδι είναι τίμιο και το παιχνίδι ήταν τίμιο για να είμαι ξεκάθαρος, οφείλεις όταν χάσεις να συγχαρείς τον αντίπαλό σου. Ήταν ένα τίμιο παιχνίδι. Μας κέρδισαν και είχα υποχρέωση, όση πικρία και να είχα, πήγα στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και έδωσα συγχαρητήρια στον Πρόδρομο και στα άλλα παιδιά που ήταν εκεί”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »