Δελτία Τύπου

Kamares Hills Residences: Νέο έργο από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD στις Καμάρες

Σε συνέχεια της πολύ σύντομης ανακοίνωσης που έγινε από την Εταιρεία επίσημα πλέον ανακοινώνει τον σχεδιασμό και ανέγερση του νέου της έργου στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής των Καμάρων, του KAMARES HILLS RESIDENCES.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Το τετραώροφο  αυτό οικοδόμημα το οποίο αποτελείται από διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων πρόκειται να ανεγερθεί σε κεντρικό σημείο της περιοχής με  εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πόλης. Βρίσκεται 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης και την παραλία αλλά και από το ανερχόμενο mall της Λάρνακας.

Τα διαμερίσματα είναι όλα δύο υπνοδωματίων και τα διαμερίσματα του 4ου ορόφου θα έχουν αποκλειστική χρήση του roof garden.Τα δύο διαμερίσματα του 4ου ορόφου θα έχουν και αποκλειστικότητα στην χρήση φωτοβολταικών συστημάτων (net metering). Όλα τα διαμερίσματα έχουν ένα χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης. Του 4ου έχουν από μία αποθήκη αλλά δύο χώρους στάθμευσης.

Το έργο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης μελέτης που έγινε από την ομάδα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους.

Το έργο υπολογίζεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2021.

 

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο [email protected] ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com

 

KAMARES HILLS RESIDENCES – NEW PROJECT LAUNCH!

KAMARES HILLS RESIDENCES is a new residential project proudly released by Africanos Property Developers!

Gepostet von Africanos Property Developers am Freitag, 7. Februar 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »